27.9.13

ANNA VIVES

 I per acabar la setmana, Anna Vives comparteix la seua litografia amb tots aquells que ho desitgen.

Des de fa un any, les lletres inventades per Anna Vives, han viatjat per tot el món i el seu projecte continua endavant.


Tipografia per a sensibilitzar
L’Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol processador de textos, com el Word. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, que també vol representar tot un  col · lectiu, és aconseguir difondre-la i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.

L’Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 aconseguint, un any més tard, la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador. Els recursos econòmics que s’obtenen de la tipografia es destinen a finalitats socials, concretament al BOX21.


La Fundació Itinerarium ofereix gratuïtament la tipografia només a particulars (accions no comercials) i escoles de tot el món amb l’objectiu que serveixi per fer-ne un bon ús didàctic i també de sensibilització. Podeu descarregar-la ara mateix des del web. Si ets una Fundació o per a un ús publicitari o comercial (empresa, botiga, restaurant, agència, club esportiu i altres) cal posar-se en contacte per avaluar la iniciativa amb info@annavives.net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada