23.10.13

BIBLIOABRAZOS

Un blog molt però que molt interessant sobre l'apassionant món de les biblioteques. L'autora és Ana Nebreda, actualment assessora al Centre de Professores de Cáceres. Ha estat guardonada, atenció al currículum, segon premi nacional de biblioteques escolars 2009, premi regional de foment de la lectura el mateix any, ha coordinat biblioteques escolars, ha format professorat, ha publicat treballs didàctics i ha escrit moltíssims articles. Uf!

Doncs passejar per Biblioabrazos és un plaer absolut. El disseny del blog acompanya a entrar i no parar de llegir articles. La meua més sincera enhorabona pel treball ben fet i, més important encara, per compartir-ho en tots/es!

Ací he trobat els sobres de preguntes o com fomentar una conversa en grup:


5 preguntes que ens poden servir per parlar sobre temes molt variats, des de les vacances, els aniversaris, el dia a dia, coses que ens agraden de l'escola, etc.

Deixem una setmana els sobres penjats a les parets i així permetem un temps de reflexió. Poc a poc l'alumnat va deixant els seus escrits al sobre corresponent i després ho podem compartir o podem parlar sobre el tema en qüestió.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada