1.10.13

SETMANA DEL CERVELL

Ahir, en la classe de Didàctica de les Ciències Naturals, ens van recordar que aquesta setmana és la Setmana del Cervell. Una de les activitats organitzades al voltant d'aquesta setmana per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) i la Fundació del Cervell és un autobús que recorrerà les principals ciutats de l'Estat Espanyol per a divulgar la neurologia i els temes neurològics. A la seua web podrem vore les dates de visita de cada ciutat.

Tot i que el tema és complexe, crec que alguna cosa podem fer als nostres centres. Mireu quin treball més ben fet vaig trobar a la red:




Sobre el tema s'ha escrit moltíssim. Si tenim temps i ganes (uf!) vos recomane dos webs on podem anar descobrint coses noves:
- Pere Estupinyà autor del Ladrón de Cerebros i de S=EX2 La ciència del Sexe té un blog on conta coses sorprenents com per exemple que l'insult en una L2 ofèn menys o que de il·lusió també es viu com podem llegir al seu article la il·lusió com a  ferramenta per a ensenyar ciències.
- I el clàssic per excel·lència, Eduard Punset, on podem descobrir si tots els animals tenen cervell o que les preguntes són més seductores que les respostes d'un especialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada